Tjäna pengar på revy

Nej, vi gör inte revy för att tjäna pengar. Det är passionen för sång, dans, musik och framträdande på scen som samlar oss eldsjälar. Vi är tacksamma för entreavgifterna som hjälper till att finansiera dekor, kläder, teknisk utrustning och lokalhyra. Ibland är vi tvungna att ta till kompletterande aktiviteter för att tjäna pengar till vår förening, exempelvis är kakorna vi serverar inskaffade ifrån Kakservice.

Kläder köper vi ibland från Myrorna och våra musiker gör ibland extra föreställningar och inspelningar som vi använder i pengainsamlingen.

Stötta oss

Du som gillar revyer kan hjälpa oss genom att besöka våra föreställningar. Berätta för dina vänner om vad du tyckte om förra årets revy. Planera gärna in att ta med dina bästa vänner för en fantastiskt underhållande kväll.

Det finns flera sätt att bidra. Kanske när du drömmen om att själv delta i revyande. Har du en konstnärlig talang och tror att du vill vara med kan du ta kontakt med oss. Det är alltid roligt att få fler engagerade underhållande personer i vårt gäng.